Direct Online boeken

Wil je een les op maat, neem dan contact met mij op. Momenteel zijn er enkele groepslessen gepland. Benieuwd welke dit zijn?  Klik dan op onderstaande link.  

SupYoga Midden Nederland

Privéles of met een groep. Waar jij/jullie dat zouden willen. Wij zorgen voor de boards, uitleg, wat foto's en een les aangepast op jullie wensen. 

Met behulp van een dock

Vooral op de plassen is het heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken of je afdrijft tijdens de yoga. Om die reden maken we met bepaalde lessen gebruik van een dock.

SUP en meditatie

We zijn veelal gehaast en gunnen onszelf minimale rust. En als we dan rust nemen, worden we geregeld afgeleid. Bij SUP en meditatie kun je heerlijk genieten van een begeleidde meditatie op het water. Met behulp van het dock en de stilte van de natuur zijn alle elementen daar om even niets meer te hoeven.. 

SUP en Bootcamp

Kunnen die twee samen? Jazeker.. Reken bij deze les op een nat pak, hard werken en veel plezier. Voor deze les zal Bea de bootcamp verzorgen. 

SUP les of SUP tocht

Liever geen yoga maar wel suppen? Dat kan uiteraard ook. Marloes of Wilma zullen een uitdagende of ontspannende, interessante en vooral mooie route uitstippelen. Routes variëren van 1 tot 2 a 2,5 uur. 

De boards alleen huren, dat regelen wij ook voor je. 

Bewegen op wat voor manier dan ook verminderd stress

Burnout SUP

Ook dit is een nieuwe les op het rooster. Marloes is bijna afgestudeerd basispsycholoog en sport- en prestatiepsycholoog. Omdat heel veel mensen met stressklachten (hoeft dus niet alleen een burn-out te zijn) baat hebben bij het fysieke bewegen, biedt Marloes een les in een klein groepje (maximaal 5 deelnemers) waarin je in alle rust en veiligheid kunt suppen, genieten van de natuur, even los kan komen van alle drukte van de dag en waarin je volledig jezelf mag zijn. LET OP: dit is geen therapie vorm (!) maar kan je wellicht helpen in aanvulling op het werken naar herstel.. 
Is dat in een groepje niet fijn, dan is deze les ook privé te boeken. 

Ervaring met suppen is absoluut niet nodig. 

CURSUS: Leren suppen in 4 weken

Suppen is absoluut niet moeilijk. Toch krijgen we geregeld de vraag of er wat meer beginnerslessen kunnen worden gegeven. Daarom organiseert SupYoga Midden Nederland een 4 weekse cursus. We variëren in type board, leren je alle kneepjes van het vak en zorgen dat je met vertrouwen zelfstandig durft te gaan suppen. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.  

50+ SUP (And fabulous!) 

Ben je wat ouder en wil je ook suppen zonder al die jonge mensen om je heen? Of wel op een sup zitten maar niet perse moeten staan, lange afstanden moeten afleggen en gewoon genieten? Dan is de 50+ sup wat voor jou. Het doel? Gezelligheid en een beetje genieten met als afsluiting een kopje thee. 

Yoga of Sportlessen

Zoek je inval als bedrijf of een les van een gemotiveerde docent, Marloes past de les aan op jouw wensen.