Direct Online boeken

Wil je een les op maat, neem dan contact met mij op. Momenteel zijn er enkele groepslessen gepland. Benieuwd welke dit zijn?  Klik dan op onderstaande link.  

SupYoga Midden Nederland

Privéles of met een groep. Waar jij/jullie dat zouden willen. Marloes zal zorgen voor de boards, uitleg, wat foto's en een les aangepast op jullie wensen. 

Met behulp van een dock

Vooral op de plassen is het heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken of je afdrijft tijdens de yoga. Om die reden maakt Marloes gebruik van een dock.

SUP en meditatie

We zijn veelal gehaast en gunnen onszelf minimale rust. En als we dan rust nemen, worden we geregeld afgeleid. Bij SUP en meditatie kun je heerlijk genieten van een begeleidde meditatie op het water. Met behulp van het dock en de stilte van de natuur zijn alle elementen daar om even niets meer te hoeven.. 

SUP en Bootcamp

Kunnen die twee samen? Jazeker.. Reken bij deze les op een nat pak, hard werken en veel plezier. Voor deze les neemt Marloes een extra instructeur mee. 

Alleen Suppen

Liever geen yoga maar wel suppen? Dat kan uiteraard ook. Marloes zal een uitdagende of ontspannende, interessante en vooral mooie route uitstippelen. Routes variëren van 1 tot 2 a 2,5 uur. 

De boards alleen huren, dat regelt Marloes ook voor je. 

Yoga of Sportlessen

Zoek je inval als bedrijf of een les van een gemotiveerde docent, Marloes past de les aan op jouw wensen.