Waarvoor kun je bij Marloes terecht? 

Les Mills Bodybalance
Les Mills Barre (klik op de naam voor een online les)
Poweryoga
Hathayoga
Duo Yoga
SUPyoga
Suples of een Suptour
SUP & BOOTCAMP
SUP & Meditatie
SUP events maar ook kinderfeestjes of groepsuitjes
buiten yoga

Groepslessen of privé
Marloes is daarnaast informed trauma sensitive yoga. 

Over Marloes

In Marloes vind je een docent die zichzelf niet typeert als ‘zweverig’. Bewegen staat centraal in de lessen van Marloes. 

Toch wordt ook steeds vaker een stukje filosofie toegevoegd. Om zo het lichaam en de geest meer in balans te brengen. 

Marloes heeft zelf ervaren wat een verademing die rust kan zijn in het leven buiten de yogamat. Uiteraard blijft dat soms een challenge maar zij heeft gemerkt dat zij zaken soms vanuit een iets beter perspectief kan bekijken dan voorheen. Het ahimsa (geweldloos) zijn naar jezelf is iets wat zij belangrijk vindt in haar eigen leven en die van anderen. Al moet Marloes wel bekennen dat zij dat soms zelf ook nog lastig vindt te blijven toepassen in haar eigen leven.. 


Niet alleen in de yoga, in alle lessen vindt Marloes de alignment in erg belangrijk. Blessures voorkomen is beter dan genezen! Dit samen met verschillende asanas en een gezellige sfeer (met af en toe een grapje tussendoor) maakt het voor Marloes een feestje om les te mogen geven! En zij heeft als motto, als de ander gelukkig is, is zij dat zelf ook. Daarmee hoopt ze dat elke deelnemer veel plezier zal beleven in haar lessen.